Verblijf

Een hotel bij het strand, een bed-and-breakfast in de stad of een minicamping op een Zeeuwse boerderij. Enkele mogelijkheden op loop- of fietsafstand van onze praktijkruimte. Wij boeken een hotel voor u of u regelt dit zelf.

Viersterren hotel

Als u kiest voor een relatietherapie-arrangement inclusief verblijf dan boeken wij voor u een kamer in een van de onderstaande hotels. Wij hebben in de loop der jaren goede contacten opgebouwd met twee hotels in de buurt. Het zijn beide viersterrenhotels vlakbij het strand en op ongeveer 1500 meter van onze praktijkruimte.

Wij reserveren graag bij hotel Westduin, gelegen aan de voet van duinovergang Piet Hein. Dit hotel kunt u zien op ons promotiefilmpje op de startpagina van deze website. Een vergelijkbaar viersterrenhotel is hotel Piccard. Dit hotel ligt direct achter de Vlissingse boulevard. Via de historische Leeuwentrap bent u binnen enkele minuten op het Vlissingse badstrand. U logeert vlakbij diverse horecagelegenheden.

Westduin en Piccard bieden beide de mogelijkheid om tussendoor even uit te waaien en de zeeschepen op een steenworp afstand voorbij te zien varen. De hotels beschikken over een goed restaurant, gastvrij personeel, een verwarmd binnenzwembad (waar u gratis gebruik van kunt maken) een Finse sauna en gratis Wifi. Uw kamer heeft een bad of douche en een KTV. Een uitgebreid ontbijtbuffet is bij uw overnachting inbegrepen.

Op het bevestigingsformulier dat wij u mailen staat het adres van het hotel dat wij voor u geboekt hebben vermeld. Lees verder op de pagina Relatietherapie Reserveren >>

U kunt zelf kiezen waar u gaat eten. In het restaurant van het hotel of daarbuiten. In toeristisch Vlissingen zijn veel restaurants. Lees hier meer over onderaan deze pagina.

Eigen keuze

U kunt bij ons ook een arrangement boeken zonder verblijf. U regelt dan zelf uw overnachting(en), bijvoorbeeld op een van de mini-campings in de buurt. Er zijn volop mogelijkheden op toeristisch Walcheren. Twee bijzondere alternatieven willen we belichten. Beide op loopafstand van praktijkruimte De Meyboom.

 

Slaapstrandhuisje

Het Vlissingse Nollestrand (op 1500 meter van onze praktijkruimte ) biedt een unieke overnachtingsmogelijkheid. Een eenvoudig maar compleet ingericht huisje met uitzicht op zee. Wie kiest voor een arrangement in de periode mei – september, kan wakker worden met het geluid van de branding op de achtergrond. De verhuurder zorgt voor het vervoer van uw bagage. www.slaapstrandhuisje.nl


 Finse blokhut

Op minder dan 500 meter van praktijkruimte De Meyboom ligt het wellnesscomplex Swaenenburgh. Hier kunt u logeren in een luxe Finse blokhut en tevens gebruikmaken van de saunafaciliteiten en het restaurant. Swaenenburgh ligt in het bosrijke Westduinpark dat grenst aan de duinen. www.swaenenburgh.nl

Huur een fiets

Op diverse plekken in Vlissingen kunt u een (elektrische) fiets huren. Hiermee fietst u in enkele minuten van uw hotel naar onze praktijkruimte. Wilt u tussendoor het eiland Walcheren verkennen? Door de duinen lopen prima fietspaden.

Kaart van restaurants in Vlissingen

Eten en drinken

In Vlissingen zijn ongeveer 70 restaurants en brasseries met uiteenlopende keukens. Bijzonder zijn de visrestaurants waar de bekende Zeeuwse mosselen op de kaart staan. Op de Vlissingse boulevard zijn een tiental restaurants met uitzicht op zee. Ook voor Zeeland is dit tamelijk bijzonder.  Onze gasten zijn vaak zeer te spreken over restaurant De Gevangentoren en restaurant De Belgische Loodsensociëteit.