relatietherapie ervaringen ouder echtpaar

Relatietherapie ervaringen oudere koppels

Video-recensie

Piet en Corrie dreigden uit elkaar te groeien. Nu de kinderen de deur uit zijn en Piet is gestopt met zijn bedrijf hebben ze volop vrije tijd. Ze komen erachter dat ze langs elkaar heen leven. Op deze manier wilen ze niet oud worden en ze besluiten   hun relatie te verdiepen. Een keus die niet vanzelfsprekend is. Aanvankelijk waren ze heel terughoudend om dit met hun omgeving te delen. Ze hebben de afgelopen twee jaar verschillende keren een kort therapie-arrangement gevolgd en zijn met de oefeningen uit ons boek ‘Verdiep je relatie’ aan de slag gegaan. Op deze video vertellen ze hoe ze de relatietherapie-weekenden in Vlissingen hebben ervaren.

Bijzonder

Wij genieten nog steeds na van het bijzondere, verrijkende, intensieve en zinvolle weekend in Vlissingen. We hebben elkaar weer teruggevonden. U weet wel waar ik op doel.Dank voor uw begeleiding.

F. en K. Groningen
Verdiep je relatie

Kennissen van ons waren heel enthousiast over het relatieweekend en leenden ons het boek Verdiep je relatie. We zijn erin gaan lezen en boekten een weekend. Het heeft ons goed gedaan. Voor het eerst heeft mijn man iets meer verteld over wat er in hem omging. Dat we daarvoor nu helemaal naar Vlissingen moesten komen, zeiden we later tegen elkaar. Maar goed. Zonder dit was het nooit boven tafel gekomen. Heel erg bedankt voor de begeleiding.

R. en C. Breda
Een stuk verder

Het relatieweekend dat wij vorige maand mochten volgen heeft ons beide de ogen geopend. Therapie was nieuw voor ons, maar we voelden ons al gauw begrepen. Zo durfden we meer te zeggen dan we ooit hebben gedaan tegen elkaar. Moeilijk, maar waardevol. Het is nu beter tussen ons dan ooit daarvoor. We vragen ons af waarom we zolang hebben geaarzeld dit te doen. Maar goed. We zijn er nog niet, maar wel een stuk verder.

B. en C. Heerhugowaard
Meer voelen

Het weekend heeft echt iets teweeg gebracht, we zijn blij dat we het gedaan hebben. Het kostte ons moeite om in de verdiepingsgesprekken dezelfde diepgang te krijgen als in de sessies bij jou. (Angèle) Dit was wat zoeken, hier zijn we gaandeweg beter in geworden. De grootste winst zit hem er in dat Natalie weer veel meer voelt, het leven weer intenser beleeft. Dit geldt voor het gevoel naar mij toe, maar ook naar het leven in het algemeen. En dat is pure winst.

N. en P. Nijmegen
Eye-opener

Ik heb me nog nooit zo open en bloot gesteld. Dit was een zeer belangrijke levensles waar ik heel veel over mijzelf heb geleerd. Een bijzondere fijne eye opener waar ik heel veel in de toekomst aan zal hebben. Ik ben als persoon gegroeid.

S. en C. Tilburg
Positief verrast

We zijn allebei positief verrast met de relatietherapie, en dan vooral dat u zo goed naar ons heeft geluisterd en het probleem kon blootleggen. Het heeft ons doen inzien wat er miste in onze relatie, en waar we moesten beginnen om het aan te pakken. We vonden het fijn dat u ons geholpen hebt en direct duidelijk was.

S. en C. Zierikzee
Goed gevoel

Vanaf het eerste moment voelde het goed. Ik heb al veel therapeuten versleten, maar hier had ik niet het gevoel iets verkeerds te doen. We komen zeker terug dit voorjaar.

A. en M. Delft
Valkuilen

Wij danken je hartelijk voor de manier waarop je ons afgelopen weekend hebt gecoacht in de gesprekken. Wij, als dummy-therapiegangers hebben er zeer veel aan gehad. Dat bleek niet meteen zaterdagmiddag, want toen holden we onmiddellijk in al onze valkuilen waar we nog niet goed het bestaan van wisten. Toen we dat toch eenmaal hadden opgemerkt, konden we het ook even laten rusten. Zondag hebben we een prachtige dag gehad met een aaneengesloten lange strandwandeling van Vlissingen naar Zoutelande en weer terug.

J. en A. Breda
Bezinning

Na anderhalf jaar hebben wij opnieuw een weekend geboekt bij jullie. Onze relatie staat er inmiddels veel beter voor. We zijn samen gaan wonen en dat gaat goed. Deze follow-up heeft ons veel verdieping gebracht. Juist nu de kou uit de lucht is, kun je nog veel dieper komen met elkaar. Het weekend was een soort bezinning en we hebben er plannen aan over gehouden om ons nog verder met elkaar te vervlechten. Opnieuw bedankt voor de scherpe inzichten.

A. en I. Rotterdam
Routekaart

Onze relatie zat in slecht weer. We kunnen ondertussen niets meer van elkaar hebben. Terwijl we zo goed begonnen, ooit. Door de begeleiding zien we nu beter hoe we hier uit kunnen komen. Confronterend, maar wel het beste middel om hier snel uit te komen.

M. en M. Epinal (Frankrijk)
Verder willen wij jou bedanken voor het eerlijke contact. Succes met het positieve werk dat jullie verrichten.
H & A , Lochem
Ouder koppel in relatietherapie