Relatietherapie arrangementen

Een overzicht van de verschillende ingrediënten van een relatietherapie-weekend. Wat is de inhoud ervan? Waar kunt u overnachten? Hoe kan ik dit reserveren? Maak kennis met onze populaire relatietherapie arrangementen. 

Dag-arrangement

2sessies
Uitsluitend als deel van een vervolgtraject
Voortgang bespreken
Persoonlijke leerpunten
Uitdiepen en bijsturen
 
 
 

Tweedaags instap-arrangement

3sessies
Oplossingsgericht
Contactbehoefte verkennen
Relatiegewoontes
Gesprekken bijsturen
Onafhankelijk advies
 
 

Driedaags intensief-arrangement

5sessies
Oplossingsgericht
Contactbehoefte verkennen
Relatiegewoontes
Gesprekken bijsturen
Intieme vriendschap
Onafhankelijk advies
 

Vierdaags XXL-arrangement

7sessies
Oplossingsgericht
Contactbehoefte verkennen
Relatiegewoontes
Gesprekken bijsturen
Intieme vriendschap
Communicatietraining
Onafhankelijk advies

Programma

Tijdens een relatietherapie-weekend volgt u als koppel meerdere intensieve sessies die ieder een uur duren. Voor alle duidelijkheid: u bent dus niet samen met andere koppels.  Tussendoor werkt u met uw partner aan gespreks- of schrijfopdrachten. Soms zijn die heel gericht, soms wat meer open. Nooit leggen wij dit dwingend op.

Hierboven kunt u per relatietherapie arrangement een korte beschrijving van het programma zien. Dit is echter onder voorbehoud. Waar we precies op in gaan, verschilt per koppel. Wij volgen niet een bepaalde dwingende methode, maar sluiten aan op jullie verhaal.

Data

Eendaagse arrangementen zijn uitsluitend mogelijk op werkdagen. Voor onze meerdaagse arrangementen geldt dat deze zowel in het weekend als doordeweeks kunnen plaatsvinden. Een relatietherapie weekend is dus ook buiten het weekend mogelijk. Per twee maanden maken wij een nieuw rooster.

Verblijf

Wij kunnen voor u  een viersterrenhotel boeken op loopafstand van onze praktijkruimte – en vlakbij het Zeeuwse strand. Wij bieden u echter ook de mogelijkheid zelf voor uw overnachting te zorgen. Tussen de sessies door is er gelegenheid om verder te praten. U kunt teruggaan naar uw hotel of uitwaaien op het strand. Of iets drinken in een van de vele horecagelegenheden op de Vlissingse boulevard. Lees meer over uw verblijf >>

De relatietherapie-sessies vinden plaats in onze praktijkruimte aan de strandzijde van de gemeente Vlissingen. Een plattegrond hiervan vindt u op onze contactpagina >>

Informeer naar openstaande data en actuele tarieven